27. juni: Så letter vi!


Endelig kom så dagen hvor det store USA-eventyr skulle begynde. Spændte tog vi fra Hvidbjerg med bedstefædrene som chauffører. I Billund ventede en stor overraskelse, idet Joan, Palle, Victor og Linnea var mødt op for at vinke farvel! Dejligt!
Karsten fik knipset et billede af familien netop som han var på vej igennem sikkerhedskontrollen, hvorefter en venlig men meget bestemt sikkerhedsdame bad om lov til at gennemse hans billeder, for at se hvad han havde fotograferet. Det gik op for os, at verden tager sikkerhed yderst alvorligt efter 11. sep. og kameraet blev gemt langt væk under resten af turen!
I det hele taget var sikkerhedskontrollerne omfattende, men forløb smidigt og effektivt. Dog var Lasse og Mikkel ret fortørnede over, at de ikke skulle have taget fingeraftryk, da de var under 14 år. Der er trods alt grænser for hvem man mistænker!
Turen gik fra Billund, over Amsterdam, til Memphis og slut til Los Angeles, og forløb fint. På turen over Atlanten var der masser af underholdning på de indbyggede skærme i sæderne foran, og der var hele tiden servering af mad og drikke.
Ankommet til Memphis var klokken 23 Hvidbjerg-tid, men urene skulle stilles tilbage til 16 om eftermiddagen. Vi kunne efterhånden godt mærke trætheden, og alle mand sov det meste af vejen de 3,5 time til Los Angeles.
I Los Angeles fandt vi vores AVIS-bil (på billedet sidder Lasse og Mikkel og sover med åbne øjne på AVIS-kontoren), skuffende nok ikke den Chevrolet Trailblazer, vi var blevet lovet, men en Hyundai Santa Fe (forøvrigt en helt fin bil).
Vi kom til Hotel Carmel i Santa Monica for at opdage, at man var kommet til at slette vores reservation, så vi blev nødt til at nøjes med suiten og et ekstra værelse. Vi ville have sagt ja til en luftmadras i lobbyen på det tidspunkt, så det var helt fint!


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads