3. juli: En dag i Las Vegas

Efter en varm nat i Vegas med aircondition på fuld skrue, var vi klar til at undersøge byen nærmere. Las Vegas er klart delt op i "Dagen" og "Natten", og vi skulle snart finde ud af, at der var stor forskel på de to.
Allerede kl. halv ni om morgenen var temperaturen pænt over 30 grader, så vi tilbragte formiddagen ved poolen. Omkring middag var det kvælende varmt, så vi begyndte at forstå, hvorfor vi ikke mødte nogen mennesker på campingpladsen. De sad simpelthen bag nedrullede gardiner i deres motorhome med airconditionen på max.
Men vi var jo kommet til Vegas for at opleve lidt af byen, så vi trodsede varmen og kørte hen til et stort outletcenter i nærheden. Det var en særpræget oplevelse, da vi nærmest løb fra butik til butik for at komme ind i kulden!
Da vi kom tilbage til vores motorhome var den selvfølgelig blevet pænt varm i mellemtiden, og vi svedte allesammen godt og grundigt, så der var brug for endnu en tur i poolen da vi kom tilbage, for at blive kølet ned!
Endelig faldt mørket på, og Las Vegas vågnede op og forvandlede sig til en heksekedel af mennesker, lys, trafik, hoteller, gøgl og gejl, der skulle lokke folk ind i casinoerne. Der var lysshow af alle slags, dansende springvand på Bellagio, vulkanudbrud på The Mirage, den store pyramide på Luxor (som har 4500 værelser!) og gondoler i kanalerne på The Venetian.
Vi gik en tur på "The Strip" og kiggede på alt det, der foregik. Der var mennesker af alle slags, nationaliteter, aldersgrupper og typer. Fra de unge piger på megahøje stilethæle, over de ældre pensionistægtepar til familier med børn, og endda et par, der lige var blevet gift og kom gående i brudetøjet.
Det hele var ret overvældende, men det var interessant at opleve hvordan en by kan ligge mere eller mindre øde hen om dagen, og forvandle sig til et sted med fuld tryk på om natten.
Vi var glade - og trætte - da vi kom tilbage til campingpladsen ved midnatstid. Nu skal det blive godt at komme ud i naturen igen!




Kommentarer

Unknown sagde…
Hej med jer - både i og det i oplever ser godt ud. Det er vildt spændende at høre om og hvor oplever i meget - i får da brug for ferie når I kommer hjem. Vi har også haft det varmt her men det kan ikke måle sig med jeres temperaturer. fortsat god tur!! Knus Karen og fam.

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads