5. august: Farvel til "Old Faithful"

Kl. 5.45 bippede alarmen, og det var på tide at komme op. Turen i motorhome er slut, det skal afleveres inden 15.00 i dag i Oakland, og forude venter et par afsluttende dage i San Francisco.

Vi kørte - som vi tit før har gjort - afsted uden morgenmad, og ungerne satte sig bare ned i sæderne, spændte sig fast og sov videre under køreturen. På den måde kommer man et godt ryk inden det bliver for varmt, og vi holder ind et pænt sted og spiser morgenmad. Perfekt!

Denne gang var det pæne sted imidlertid en Wal-Mart parkeringsplads, og I må selv gætte, hvem der skulle bruge de sidste dollars her!

Vi var i Oakland før middag, og pakkeriet gik smertefrit, selv om det tager noget tid at pakke ned for 6 uger! Vi havde heldigvis købt et par ekstra kufferter, for det er da helt utroligt som ens ting formerer sig på den korte tid, vi har været her!

Vi var spændte på, hvad de ville sige til den (meget lille - næsten usynlige) bule, vi havde lavet i den bagerste kofanger, da der stod et træ i vejen i en bakkemanøvre. Vi slap med 186 dollars - så Karsten drog et lettelsens suk, der kunne høres til Mount Rushmore! Vi blev enige om, at gamle trofast har tjent os godt - den var ikke særlig ny at se på, men har opført sig stabilt og problemfrit under hele turen!

Cruise America sørgede for at vi blev kørt ind til vores hotel Holiday Inn ved Fisherman's Wharf i San Francisco.

Fisherman's Wharf er området i den nordlige ende af byen nede ved havnefronten, og har udviklet sig fra at være en ydmyg fiskerihavn til en turistfælde, der får Strøget i København til at ligne en mandag formiddag i gågaden i Skive. Der er gøgl og gejl, t-shirt og tekrus, akrobater og artister, billetter til Alcatraz og sightseeing-busser overalt...hjælp!!! Men hvis man kan se igennem det værste gejl, er her også meget hyggeligt. Man kan købe en kæmpebolle, som er udhulet og fyldt op med clam chowder - skaldyrssuppe, og i det hele taget er der seafood til salg alle steder.

Vi startede med et besøg på Denny's som ligger i lobbyen af hotellet, og fik lidt forsinket frokost, inden vi gik en tur på wharf'en. Vi nåede også hen til Pier 39, som udover turistgejl, siden jordskælvet i 1989 har været befolket af en koloni af søløver, som har opdaget fordelen ved at holde til i det beskyttede havnemiljø.

En hurtig tur i hotellets pool blev det også til før vi gik til ro i vores dejlige hotelsenge, som trods alt er lidt bedre end madrasserne i vores motorhome...vi har prøvet at bestille billetter til at sejle ud til fængselsøen Alcatraz, men alt var desværre udsolgt, så vi satser på en sejltur rundt i bugten på fredag aften...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis