1. juli: Joshus Tree National Park

Dagen startede med en tur i poolen kl. 7.30. Vi vågner stadig tidligt og går tidligt i seng, men det passer faktisk perfekt. Karsten er dog stadig lidt rystet over at opdage, at han kan stå op før kl. 9 på en ferie!

Efter morgenmaden kørte vi mod Joshua Tree National Park, hvor vi skulle overnatte.

Undervejs stoppede vi ved Desert Hill Premium Outlet. Et kæmpe outlet (lagersalg) med 120 forskellige butikker. Der var virkelig mulighed for at gøre gode fund til billige penge. Drengene synes det var fantastisk, så det er nok ikke sidste gang vi har været i et outlet.

Vi ankom til Joshua Tree National Park midt på eftermiddagen, og valgte efter at have talt med en meget venlig park ranger i besøgscenteret at køre til campground Jumbo Rock. Campingpladserne i nationalparkerne er enkle, uden vand og el, men fint indrettet, så selv et stort motorhome sagtens kan svinges rundt. Man udfylder selv en seddel med hvilken plads, man har taget, og smider pengene i en konvolut i en boks på pladsen.

Parken er en del af Mojave ørkenen, og vi kunne tydeligt se, at vi var kommet ud i et ørkenområde. Der var meget goldt og kun de særprægede Joshua Trees, som egentlig er en slags kaktus stod rundt omkring.

Vi tog en vandretur på en af de mange afmærkede vandreture, og gik til Skull Rock. I parken er der en masse store sten, som er gode at klatre på - bare spørg Mikkel og Lasse!
Undervejs så vi en masse dyr, blandt andet de sjove små jordegern, firben, jordgøge (roadrunners) og ja...vi kom også forbi en klapperslange. Den lå klogeligt nok helt stille og var ikke i angrebsposition - og det var vi bestemt heller ikke! Et hurtigt billede, så var vi væk!!!

Vi hørte senere at en park ranger havde arbejdet i parken i 4 år og aldrig set en, så de er heldigvis ikke så almindelige. Vi havde bare været (u)heldige...
Aftenen gik med bålmad og hygge, og det var fuldstændig fantastisk at sidde i aftenmørket omkring bålet, stadig med omkring 25 graders varme, og nyde den smukke natur, stilheden (der var næsten ikke andre på pladsen) og fårekyllingernes summen...Ren terapi!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads