8. juli: Fra North Rim til Bryce




Efter en dejlig dag ved Grand Canyon var vi klar til at rykke teltpælene op og køre nordpå igen. Denne gang skulle vi overnatte på en KOA campingplads lidt udenfor Bryce Canyon National Park.

Det var en dag, der ikke bød på de helt store turistmæssige oplevelser, ud over at vi oplevede landskabets skiften tilbage til de gule og røde sandstensklipper. Vi skulle faktisk næsten tilbage til Zion igen og så østpå ad "scenic byway 12". Og den var faktisk rigtig pæn, USA's svar på Margeritruten.

Undervejs handlede vi og fyldte køleskabet op, og inden vi kørte ud på campingpladsen tog vi et smut ind i selve parken og besøgte deres Visitor Center for at få informationer og brochurer om stedet, så vi kunne planlægge morgendagens besøg.

På campingpladsen gik tiden mest med tøjvask - der var meget der stadig var rødt støv på og lugtede af mulddyr!

Om aftenen tog vi en lille tur til et område der ligger lige inden Bryce Canyon parken. Ruby's Inn har været traktør- og overnatningssted for turister de sidste 80 år.

Nu var der både en miniwestern by og mulighed for at købe alt fra stormtændstikker over indianske fredspiber til japanske guidebøger.

Det blæste en del da vi kom tilbage til campingpladsen ved 22-tiden, så vi gik tidligt i seng - vi skulle jo gerne være klar til en dag med hike i Bryce i morgen!

Kommentarer

Er der ikke engang vaskemaskine i autocamperen??

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads