29. juni: En dag i filmland



Så går det løs. Mandag den 29. juni tager vi til Universal Studios, hvor så mange af de film, vi har set gennem mange år, er blevet til. Og det skal siges med det samme: de kan det der med at sætte ting i scene.


En helt særlig fornøjelse var det, at vi havde købt Front-of-line billetter. Det vil sige, at vi ved alle forlystelser og shows kunne gå foran alle i køen, og komme først. Det er rigtig amerikansk, at man får det, man vil betale for. Endda ved parkeringen kunne vi vælge, hvor tæt på parken, vi ville holde, så var prisen selvfølgelig derefter!



De er rigtig gode til at sprænge ting i luften. Her er det fra The Fast and The Furious filmene.



Og nej: det er heldigvis ikke vores fly, der er styrtet ned! Men imponerende godt lavet...


Der var også fede biler i massevis!


Og så havde vi også investeret i et All-you-can-eat-pass, hvilket især til Karstens store fornøjelse betød, at al mad var gratis hele dagen! Til sidst kunne man dog godt køre en smule træt i burgere og fritter, og selv desserterne viste sig at blive for vamle i længden. Nu glæder vi os til at få vores motorhome i morgen, så vi kan få noget hjemmelavet mad. Det skal også blive dejligt at komme ud af storbyen - der er godt nok tryk på LA's motorveje, som kan være i 14 spor ind i mellem, og af og til i 4 etager over hinanden. Hurra for GPS'en, som dog har en meget opgivende måde at sige "recalculating" på når vi kører forkert!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads