17. juli: Fabrikken der snart er på vingerne










Efter en sen dag i går, sov vi længe i dag...Ved middagstid var de sidste børn først ved at stå op, og syntes det var fedt med en total slapper!

Ulla var et smut på arbejde om formiddagen, og da hun vendte hjem tog Karsten, Kirsten og Mads en tur med Johnny ud til Brighton, hvor Vestas er ved at anlægge det nye fabriksområde.

De små præriehunde sad pænt på vagt i deres huller - tilsyneladende ikke skræmte ved udsigten til snart at blive invaderet af gravemaskiner og betonbiler...endnu...!

Vi fik - iført korrekt udstyr: hjelm, briller og selvlysende vest - lov til at besigtige grunden sammen med Johnny! Byggeriet skal stå færdigt til produktionsstart i marts måned, så det er godt på vej.

På vej hjem slog vi et smut omkring en af de største Harley-Davidson forhandlere i Vesten til Mads' (og Johnnys) store fornøjelse. Der var motorcykler af alle slags, til ufattelig få penge :-) Der var også en omfangsrig udstyrsafdeling og alverdens gejl med HD logo på, så man kunne bestemt blive udstyret behørigt! Også små lædernederdele og korsager til tøsen på bagsædet, eller det mere rockede kunne man finde!

Til aften havde Ulla inviteret en dansk familie over, som havde byttet hus med nogle af deres amerikanske venner i Superior. En rigtig hyggelig familie med børn på 19, 15 og 12, som faldt godt i hak med alle vores. Vi fik en super barbecue dinner på terrassen og sad - som de eneste i nabolaget - ude til det var fuldstændig mørkt. Amerikanerne bruger tilsyneladende ikke deres haver på samme måde som os nordboere, der jagter hvert et lille glimt af solen, vi kan finde!

I morgen tager vi videre nordpå til Hot Springs.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads