16. juli: En superdag i Superior


I dag fik Lasse sin store drøm opfyldt. Han fik lov til at komme bag på Johnny's Harley Davidson, med al det rigtige biker-udstyr på, og så kørte de to en tur! Johnny har vist for evigt sikret sig en plads som et af Lasses yndlingsmennesker med den tur!
Formiddagen blev tilbragt med morgenkaffehygge på terrassen, huslige sysler (en lettere rengøring af vores motorhome var tiltrængt), tøjvask og opdatering af blog.
Over middag var vi alle inviteret i biografen for at se den helt nye Harry Potter 6. Det var en kanon film, og endnu engang forbløffes man over størrelsen...Ikke på lærredet eller biografsalen, men på den spand med popcorn man fik med ind, og det krus med halvanden liter cola, der fulgte med. Begge dele selvfølgelig med fri opfyldning! Super film, vi glæder os til 7'eren! Ulla og de små piger foretrak Ice Age i stedet for.
På vej hjem var Johnny, Kirsten, Mads, Lasse og Tanja lige forbi Nordstrom Racks på endnu lidt shopping, inden vi alle tog en tur i den lokale pool. Her har områdets husejere mulighed for at benytte et fælles svømmebad med alle faciliteter. Dejligt lige at blive kølet lidt af. Temperaturen ligger stadig mellem 25 og 30 grader dagligt selv om vi er kommet op i bjergene, så vejret kan der overhovedet ikke klages over!
Efter en dukkert klædte vi om og satte kursen mod Denver. Målet var byens football stadion, hvor det lokale hold Denver Broncos normalt holder til. Det er desværre tæt på umuligt at skaffe billetter til disse kampe, da de er udsolgte årevis i forvejen.
Johnny havde i stedet skaffet billetter til en Lacrosse kamp, som skulle spilles på dette stadion, så vi kunne indsnuse lidt af den amerikanske stadionkultur!
Lacrosse er et boldspil, hvor spillerne render rundt med et redskab, der ligner et kosteskaft med et fiskenet for enden. Det spilles nærmest som håndbold, hvor man så bruger staven til at aflevere og score på modstanderens mål. Faktisk ret underholdende, når man lige fik gennemskuet reglerne.
På slaget 8.00 blev alle tilskuerne bedt om at rejse sig, afføre sig hovedbeklædning, og så var der fælles afsyngning af nationalmelodien. Meget stemningsfuldt - man er ikke i tvivl om at amerikanerne har en stærk nationalfølelse.
Undervejs i kampen var der hele tiden forskellig underholdning: t-shirt kast ud til tilskuerne, den lokale klub - Denver Outlaws' maskot der løb rundt, og ikke mindst cheerleader-pigerne, som sprang rundt i bedste high school stil! Så var der forskellige konkurrencer i pauserne mellem de 4 spillerunder, bl.a. bedste freestyle mål, som blev scoret fra en John Deere havetraktor! Af og til kunne man helt glemme at følge med i kampen. Der var selvfølgelig også mad- og drikkesælgerne, som travede op og ned ad gangene, og vi fik skam den obligatoriske stadion hot dog, så alt var som det skulle være.
Der var omkring 10.000 tilskuere, og selvom de ikke fyldte meget på Broncos 75.000 pladsers stadion, var det vel alligevel meget pænt for en relativt lille sportsgren på en torsdag aften i sommerferien!
Vildt underholdende og godt at opleve! Efter kampen kørte vi lige en tur op i bjergene over Boulder for at se byens lyshav fra oven. Det var rigtig flot, og trætte og fyldte af en god dag med mange oplevelser gik vi på hovedet i seng da vi kom hjem. Tanja og Pernille nåede ikke engang at få tøjet af...!





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads