24. juli: En stille dag i Cody




Vores sidste dag i Cody startede tidligt, da Johnny og Ulla afleverede Tanja og Pernille ved 7.30 tiden. De ville en tur ud på hesteryg, og pigerne var ca. 6 år for unge!




Vi tog i stedet en tur i miniaturebyen, som er et fint lille gratis museum med en kæmpe model af området, delt op i forskellige tidsepoker, fra de tidlige indianere, over Little Big Horn og til de næsten var forvist til reservaterne.




En ældre mand har brugt de sidste 50 år på at bygge modellen, og samle forskellige ting, redskaber, tøj og udstoppede dyr til museet. Som Karsten bemærkede: ”Hvis det var mig der havde brugt 50 år på det, tror jeg nok, jeg havde taget lidt i entre!”




Ved middagstid mødtes vi med de 4 John Wayne-wannabees med karakteristisk gangart. Vi så resten af museet, inden det var tid til shopping for Kirsten og Ulla, og badeland for resten af os…Det var et super godt badeland, og efter 3,5 time i vandet var Karsten tæt på at være opløst. Der var også alle mulige andre aktiviteter i de omkringliggende haller, som fodbold, volley og basket, en løbebane ovenpå hallen og et fitnesscenter.




Med vandkæmmet hår og rene og jomfruelige var familien Musgård klar til aftenens sidste opgave: Old Time Photo. Vi skal ikke afsløre mere her og nu, men I skal bare glæde jer til resultatet!




Lidt indkøb i Wal-Mart – som efterhånden kan klares på under 1 time af de rutinerede indkøbere – og så var vi klar til aftensmaden på Ponderosa Campground. Vi glæder os til i morgen, hvor vi kører til Yellowstone, og satser på at komme tidligt af sted, så vi kan nå at se en del af parken allerede den første dag.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

4. august: En sidste dag i paradis

3. august: Ved smukke vandfald og på flod-sejlads